Specials
Bewerkt wapeningsstaal
Wapeningsstaal op handelsformaat
Prefab wapening
Specials
Dwarskrachtrek
Met prefab gelaste netten is het niet meer mogelijk om beugels om de hoofdwapening te vlechten, ook het toepassen van haarspelden is praktisch (bijna) niet uitvoerbaar. Onze oplossing om de wapening toch stapelbaar te houden is het door ons zelf ontworpen dwarskrachtrek.

Wij hebben het dwarskrachtrek ondertussen al bij verschillende projecten toegepast. De verschillende constructeurs en gemeentes zijn enthousiast over de toepassing van het rek.

Lenton
Het Lenton® schroefkoppelingensysteem van Erico, gebruikt een konische schroefdraad, waarmee een positieve zelfborgende verbinding gewaarborgd wordt die continuďteit en integriteit aan gewapend beton geeft. Holterman Wapeningsstaal bewerkt het betonstaal ten behoeve van de Lentonkoppelingen.

Spacedak
Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor een "Spacedak" als het gaat om optimale isolatie, geluidsabsorptie, functionaliteit, ruimtewinst en een futuristische uitstraling. Het dak is optimaal toe te passen in daken op zwembaden, hallen en evenementengebouwen. De milieueisen en de gevraagde klimaatbeheersing zijn daar debet aan.

Disclaimer & PrivacySitemap